Prisvärda spårsändare till din båt

Behöver du en ny spårsändare båt inför båtsäsongen? Då kan du ha stor nytta av Fendios produkter. De är experter på just spårsändare. Deras teknik är intuitiv och användarvänlig och väldigt prisvärd för dig som kund.

Deras motto är att det är tekniken som ska jobba för dig som kund, inte kunden i fråga som ska jobba för att förstå och kunna använda tekniken. Intentionen är att kunderna ska ha tillgång till lättanvänd och lättförståelig teknik som är en förlängning av dig. Den nya tekniken erbjuder väldigt många spännande möjligheter och detta gäller även inom GPS system och den teknik som finns tillgänglig där. Tekniken som Fendio och använder är utvecklad i Ryssland och USA och håller högsta möjliga kvalitet.

Köp rätt spårsändare till din båt

Att använda denna ger kontroll över dina tillgångar och de levererar den här typen av spårare till hela din fordonsflotta. Detta ger dig tillgång till stöldskydd, spårningshistorik, realtids spårning, digital körjournal, trygghetslarm, samt gods och transportledning. Den här typen av spårsändare kan användas för positionering av både båt, bil och andra egendomar, allt i ett väldigt lättanvänt GPS system.

Här behöver du inte betala någon månadskostnad eller bindningstid. Produkterna kommer alltid fraktfritt och kostnaden för spårsändare är en engångskostnad. Mjukvara är alltid inkluderat när du köper deras produkter. Företaget finns i Huskvarna men du kan med fördel kommunicera med dem via deras hemsida.

De svarar gärna på dina funderingar under vanliga arbetstider och ett förutsättningslöst samtal är ofta ett bra första steg för att ta sig vidare i den här processen och hitta rätt teknisk lösning för just dig. Det finns väldigt många möjligheter tillgängliga med hjälp av den nya tekniken och om du behöver en spårsändare till din båt är detta definitivt ett företag att rekommendera om du vill ha kvalitativ teknik till ett bra pris.