Enklare med en elektronisk körjournal

Det finns sedan flera år tillbaka lagar och regler som gäller för firmabilar. Något som också gör att det är bra att tänka på göra allt enklare och smidigare. Det finns nämligen gott om alternativ som gör att du slipper föra en körjournal manuellt. Vilket kan vara väldigt svårt att göra om det är många som använder bilen. Framförallt om det också är helt olika körsträckor och anledningar bakom varje resa. Tänk dig att någon missar att föra körjournal för resor de gjort. Det kan innebära väldigt stora problem i efterhand. Ett alternativ för att undvika sådana saker är att använda Jiricom elektronisk körjournal.

En elektronisk körjournal gör det enklare för dig, då den håller koll på gjorda resor. Dessutom loggar den både förare och kan även automatiskt ställa in syftet bakom resan. På många sätt blir det här en automatisk körjournal som sköter ett tufft arbete åt företaget. Du slipper oroa dig över att det inte blir gjort på ett korrekt sätt.

Elektroniska körjournaler minskar arbetet och slarvet

Det är nog många som upptäckt att det slarvas relativt mycket med körjournaler. Man tänker sig att man gör det senare men glömmer sedan bort det. Använder man då en elektronisk körjournal, finns inte den risken. Istället görs detta automatiskt och det är verkligen en klar fördel. För det finns helt enkelt stora fördelar med att slippa föra en körjournal manuellt. Ett litet misstag kan i slutändan bli ett väldigt stort sådant. Därför finns det egentligen bara fördelar med att använda en elektronisk körjournal. Du kan på det sättet hålla koll och föra en lagenlig körjournal utan att fylla i den själv.