Säker och trygg serverhall för företag

Att förvara sin data på ett säkert och tryggt sätt har aldrig varit viktigare. Vi lever trots allt i en modern och digital tidsålder där mer och mer information finns på datorer och servrar. Då vill man inte att den informationen ska hamna i orätta händer. Framförallt är det viktigt för företag som kan ha affärshemligheter och känslig information på sina servrar. Då erbjuder Junet en säker och trygg serverhall företag där ni kan placera era servrar. De hålls då säkra och trygga men skyddas också av system för att hålla elförsörjningen igång och skydda servrarna om en brand skulle bryta ut.

Det är en prisvärd lösning som innebär att ni placerar era egna servrar i deras serverhall. Konceptet kallas också för co-location och är det bästa sättet för er att själva välja ut vilken hårdvara som ska användas. Utan att ni behöver förvara servrarna på kontoret och med backup system som håller era servrar uppkopplade och säkra.

Serverhallar för företaget med hög säkerhet

Det finns mycket som kan hända men du ska kunna känna att din data är säker och trygg. Därför övervakas Junets datacenter med kameraövervakning och säkert loggningssystem. Du ska alltid kunna känna att din data är i rätta händer. Därför ska du välja deras serverhall för företag då du vet att de hålls säkra och trygga. Samtidigt som det finns en pålitlig fiberanslutning, brandsläckningssystem som även är kopplat till Räddningstjänsten och UPS och reservkraft. Allt för att dina servrar ska vara skyddade och uppkopplade när du behöver tillgång till dem. Välj att förvara dem i en trygg serverhall där du kan känna dig säker på att allt sköts på ett optimalt sätt.